KAYSERİ / TALAS - Hidayet Aydoğan Sosyal Bilimler Lisesi

Siber Güvenlik Projeleri Açılış ve Tanıtım Toplantısı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Siber Güvenlik Projeleri Açılış ve Tanıtım Toplantısı" Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek'in, il protokolünün, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencileri dahil 500 kişinin katılımı ile Gültepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantı da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklık içinde yürütülen  " Liseler Arası Bil-Kazan Bilgi Yarışması" 1. ön eleme aşaması kahoot programı üzerinden sorulan 51 soru ile  114 liseden öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinden Muzaffer Umut Şahin ve Furkan Yalçın’ın ön elemeyi başarılı bir şekilde tamamlamıştır. İngilizce öğretmenimiz Kübra ÇAKIR ERDOĞDU' ya teşekkür ederiz.

30-04-202430-04-2024

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 20:01 - Görüntülenme: 91